Yrityksemme

Luotettavasti ja varmasti paikalliselta!

Autohuolto Pitstop on uusi kalajokinen ajoneuvojen huoltoon ja korjaukseen erikoistunut yritys, jonka taustalla toimii Heikki Niemi. Heikille on kertynyt kokemusta jo 20 vuoden ajalta sekä henkilöautojen että raskaan kaluston ja työkoneiden huoltotöistä vieraan palveluksessa. 
Idea yrityksen perustamisesta syntyi ajoneuvoalan ammattitutkintoa opiskellessa. Yritys perustettiin marraskuussa 2020. Vuoden 2021 alussa Pitstop pääsi aloittamaan omissa tiloissa, Kalajoentie 328 sijaitsevan Ojarent Oy:n tiloissa ja 2022 kysynnän kasvaessa laajensimme isompiin tiloihin samassa osoitteessa, mutta viereiseen halliin.

Uudet tilat mahdollistavat, että voimme ottaa enemmän autoja korjattavaksi ja sieltä löytyy yläkerrasta myös asiakkaille oleskelutila ja kahvikone, joten voit rennosti odottaa auton korjausta.


Autojen huollossa ja korjauksessa Heikki pitää turvallisuutta ja luotettavuutta tärkeimpinä. Se, että työ on valmis sovitusti ja tehdään kunnolla, ovat kullan arvoisia asioita. Nämä ovat asioita, joista Heikki saa toistuvasti hyvää palautetta ja kiitosta asiakkailtaan. 

Maaliskuussa 2022 Pitstopilla aloitti ensimmäinen ulkopuolinen työntekijä, joten nyt töitä voimme tehdä kahden miehen voimin.


Näin alkuvaiheessa kasvatetaan toimintaa maltillisesti, mutta asiakkaille on jo nyt saatu aikaan muutama hyvä asia; – Sähköisien huoltokirjojen täyttö BMW- ja Mercedes-Benz merkkisiin autoihin.- Klarna on tarjonnut asiakkaille mahdollisuuden maksaa laskulla tai osissa.